Flaş Haber
Kapat
Nokta25
Nokta25
10 Mayıs 2020 Pazar 00:14
Erzurum'da şok cinayet!

Erzurum’da uzman çavuşluktan atılan M.T. isimli bir şahıs, iddiaya göre aralarında husumet olduğu ileri sürülen bacanağı F.Ö. ile baldızı H.Ö.’yü kurşun yağmuruna tuttu.

Olay, bugün akşam 22.00 saatlerinde Palandöken ilçesine bağlı Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; meslekten atılan 41 yaşındaki M.T. isimli şahıs, iddiaya göre aralarında husumet olduğu ileri sürülen 27 yaşındaki bacanağı F.Ö.’nün evinin önünde pusu kurdu. F.Ö. aracına bindiği sırada tabancasını ateşleyen M.T., o esnada araçtan inerek kaçmaya çalışan baldızı H.Ö.’ye de ateş etmeye başladı. Silah seslerinin duyulmasıyla birlikte M.T. olay yerinden kaçarken, F.Ö. ve H.Ö.’yü kanlar içerisinde gören yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, F.Ö.’nün hayatını kaybettiğini belirlerken, kalp masajıyla geri döndürülen H.Ö. ise yolda tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden beyaz bir otomobille uzaklaşan katil zanlısı M.T., kısa bir süre sonra yakalanırken, cinayetle ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 11.05.2020 14:32
Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumda Cinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.