Flaş Haber
Kapat
Muhammet Özünal
Muhammet Özünal
22 Mart 2016 Salı 19:35
Erzurum'un yeni şehir merkezi...
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'u yakından ilgilendiren konularda önemli açıklamalarda bulundu. Memurlara konut müjdesi veren Sekmen, ayrıca Erzurum'un yeni şehir merkezinin kurulacağı bölgeyi de açıkladı.
Sekmen, şöyle konuştu: “Memur arkadaşlarımızı inşallah ucuz ve taksitle konut edindirmeyi hedefliyoruz. Şehrimizde modern yapılaşmayı, bu arada da tarihi eserlere saygıyı, tarihi eserleri koruyarak, onları gölgede bırakmadan, modern, geçmişi hatırlatan klasik bir çalışmayı da yakında başlatacağımızı ifade ediyorum. Her memur arkadaşımız inşallah bu konutlardan alacak, bir yandan hayatını idame ettirirken diğer taraftan da inşallah kısa sürede konut sahibi olacak. Bu konutlarımızın özelliği de bütün sosyal donatı alanları mevcut, en modern şekilde yapılmış, çatısından otoparkına kadar, bahçe peyzajına kadar hepsi planlanmıştır. Taziye evi, kurban kesim yeri, oyun alanı, parkları, bahçeleri, ısı yalıtımı, sıcak suyu olan sistemler oluşturarak düzenlemeler yapacağız. İnşallah Erzurum’umuza bir farklı yapılaşmayı da kazandıracağız. Şehrimizin merkezi Tebrizkapı ve çevresi olacak. Narmanlı Camii etrafı büyük bir meydan, meydanın etrafındaki tarihi değerleri de dikkate alarak yeniden oluşturacağız.”

Son Güncelleme: 22.03.2016 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sebahattin POLAT 2016-03-23 10:01:40

Güzel bir proje memleketimize çalışıp emeği geçenlerden Allah razı olsun. Şehir dışında bulunan Erzurum lu memurları da dikkate alırlarsa bizlerede vesile olurlar.Teşekkürler