Flaş Haber
Kapat
Muhammet Özünal
Muhammet Özünal
22 Ocak 2018 Pazartesi 21:09
İnternette tanıştığı erkeğe...

Erzurum'da bir genç kadın, internette tanıştığı erkek arkadaşına evdeki altınlarını bozdurup parasını gönderince karakolluk oldu. 
Olay, Erzurum'un Palandöken ilçesinde meydana geldi. Emniyet Müdürlüğü asayiş bülteninden edinilen bilgilere göre; A.Ç. isimli genç kadın, bir süre önce internetten İ.K. isimli bir erkekle tanıştı. Konya'da ikamet eden İ.K. ile bir süre görüşmeye devam eden A.Ç., önce evdeki altınlarını bozdurdu, ardından karşılığı olan 20 bin lira parayı İ.K. isimli şahsa gönderdi. Kocası Y.Ç.'nin şikayeti üzerine Yenişehir Polis Merkezi Amirliği'nde ifade veren genç kadın, parayı Konya'da ikamet eden İ.K. isimli şahsa gönderdiğini söyledi. Bunun üzerine polis, bahse konu şahısla irtibata geçti. İ.K. isimli genç adam, A.Ç. isimli genç kadının parayı gerçekten de kendisine gönderdiğini belirterek, ailenin bu zararını telafi edeceği taahhüdünde bulundu. Polisin başlattığı tahkikat  devam ediyor. 

Son Güncelleme: 04.02.2018 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.