Erzurum -2
hafif kar yağışlı
Flaş Haber
Kapat
Muhammet Özünal
Muhammet Özünal
11 Nisan 2017 Salı 17:58
Maliye Bakanı kahkahaya boğdu!
"Türkiye Ekonomisi ve Reform Gündemi" konulu konferans münasebetiyle ETÜ öğrencileriyle bir araya gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, öğrencilere geçmiş yıllardaki kriz dönemlerini anlattı. Bakan Ağbal, konuşmasında verdiği örnekle salonu gülmekten kırdı geçirdi. 
Eski MGK'da Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in, Başbakan Bülent Ecevit’in önüne Anayasa kitapçığı fırlattığı olay sonrası yaşanan krize değinen Bakan Ağbal, "Eğer bir ülkenin ekonomisi güçlüyse, Anayasa kitapçığı değil, masaya isterseniz kocaman bir külliyat atın hiçbir şey olmaz. 2002'de vatandaşlar siyasilere faturayı kesti ve 'yeter' dedi. 1990'lı yıllar boyunca söylenen ve yapılmayan ne varsa 2002-2005'te hepsi yapıldı. Türkiye gerçekten bu dönemde olağanüstü başarılara arka arkaya imza attı. Bu da siyasi istikrarın kalıcı bir şekilde temin edilmesiyle oldu” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.