Flaş Haber
Kapat
Muhammet Özünal
Muhammet Özünal
08 Mart 2016 Salı 13:23
Erzurum'da kurşun yağmuru!
Erzurum şehir merkezinde bir işyeri ve işyeri sahibine ait evin önündeki araç, 3 saat arayla kurşun yağmuruna tutuldu. 
Olay, Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesine bağlı Şükrüpaşa ve Yukarı Mumcu'da meydana geldi. Kimlikleri henüz belirlenemeyen şahıslar, saat 20.30 sularında işyeri sahibi M.A.'nın Şükrüpaşa'daki evinin önünde bulunan aracını, saat 23.30'da da Yukarı Mumcu'daki işyerini ve yine işyerine yaklaşık 50 metre uzakta park halinde bulunan aracını kurşunladılar. Olaya ilişkin olarak soruşturma başlatan polis, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alarak titiz bir çalışma yürütürken, işyeri sahibi M.A. ise, büyük bir şaşkınlık içerisinde olduğunu belirtti.  
Öte yandan silahlı saldırı olayı, semt sakinlerini de korkuttu. Silah seslerinin hemen ardından evlerinin balkonlarına çıkan vatandaşlar, neye uğradıklarını şaşırırken, bölgede geniş çaplı uygulama başlatalan Emniyet güçlerinin bu karanlık olayı kısa bir süre içerisinde aydınlatması bekleniyor. 

Son Güncelleme: 08.03.2016 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.