Flaş Haber
Kapat
Muhammet Özünal
Muhammet Özünal
19 Kasım 2015 Perşembe 15:04
O fotoğraflar başına bela oldu!
Ahlaki yozlaşma, günümüzdü kanayan bir yara olmaya devam ederken, bu sürecin en büyük esiri ise gençler oluyor. 
Erzurum'un Palandöken ilçesinde genç bir kızın Yenişehir Polis Merkezi'ne şikayette bulunmasıyla ortaya çıkan olay, iddiaya göre şöyle gelişti: 
E.K. isimli genç kız, yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı B.A.'nın kendisine şantaj yaptığı ileri sürdü. Şikayetinde, B.A. ile sık sık bir araya geldiklerini ve çoğu zaman da beraber oldukları bilgisini veren E.K., kendisine ait çok sayıda çıplak fotoğrafın erkek arkadaşının elinde olduğunu belirtti. Arkadaşının, bu fotoğraflarını şantaj malzemesi olarak kullandığını idda eden E.K., "Erkek arkadaşım beni kendisine para vermemem halinde çıplak fotoğraflarımı aileme göndermekle tehdit ediyor" dedi. 
Öte yandan E.K.'nın şikayetinin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Son Güncelleme: 19.11.2015 15:05
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTehditşantaj
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.