Süper Lig’in 17’nci haftazsında İstanbul Başakşehir FK ile karşılaşacak olan B.B. Erzurumspor’da hazırlıklar sürerken, Çarşamba günü oynanacak karşılaşma öncesinde Başakşehir takımındaki sakatlıklar konuşuluyor. Turuncu lacivertli ekipte kaleci Mert Günok sakatlığından dolayı son üç haftadır kadroda yer alamazken, stoper Martin Skirtel ise, sol ayak aşil tendonundaki kopma sebebiyle ciddi bir ameliyat geçirdi. Sezonu kapattığı ifade edilen Skirtel’in yanı sıra sağbek Junior Caiçara da, Başakşehir’de sakatlığı devam eden futbolcular arasında yer alıyor. Solbek Boli Bolingoli ve santrafor Demba Ba’nın da sakatlıkları yüzünden bir süredir tedavi gördükleri bilinirken, Mert Günok, Boli Bolingoli ve Demba Ba’nın Erzurumspor maçında forma giyip giyemeyecekleri ise maç gününde belli olacak.
VOLKAN BABACAN’LA HEP KAYBETTİLER
Kaleci Mert Günok’un yokluğunda Başakşehir filelerini koruyan Volkan Babacan’ın çıktığı her maç mağlubiyetle sonuçlanırken, sakatlıkları gündem olan söz konusu 5 futbolcu geçtiğimiz hafta oynanan Aytemiz Alanyaspor’un 3-0 kazandığı maçın kadrosunda da yer almamıştı.
OKAN BURUK VE RAFAEL DE CEZALI
Öte yandan Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk da, PFDK’dan aldığı 5 maç men cezası nedeniyle Erzurumspor karşılaşmasında da saha kenarında olmayacak. Turuncu lacivertli takımın başında maç günü Teknik Sorumlu İrfan Saraloğlu bulunacak.
Ayrıca Başakşehir’in Alanyaspor’la karşılaştığı maçta sarı kart gören sağbek Rafael de, kart cezalısı olduğu için Erzurumspor maçında forma giyemeyecek.